Automatiseer voor meer winstgevendheid

Visitekaartje van het bedrijf

Naam van bedrijfTextile Center
Grootte30 medewerkers
SectorDesign, productie en verkoop van textiel van hoge kwaliteit en fournituren
Geïmplementeerde Odoo applicatiesVerkopen - Ecommerce - Voorraad - Aankopen - Boekhouding - Helpdesk

De kwestie

Dit textielbedrijf was op zoek naar innovatieve oplossingen voor de automatisering van hun dagelijks beheer. Het doel was om de werknemers te bevrijden van tijdrovende manuele taken, het risico op fouten te verminderen, en tegelijk de vele specifieke kenmerken van de bedrijfssector te integreren. 

De Odoo-oplossing geïmplementeerd door Nalios

    Flexibiliteit

De ontwikkelde Odoo applicaties hielden niet allemaal rekening met de specifieke kenmerken van de textielsector. Er werden aanpassingen uitgevoerd om ze in overeenstemming te brengen met de dagelijkse activiteiten van het bedrijf.

    Integratie


De integratie tussen de verschillende applicaties van Odoo hebben het bedrijf overtuigd om voor Odoo te kiezen. Van het verkoopmanagement tot het voorraadbeheer, evenals de aankopen en de boekhouding.    

    Goed advies

Tijdens het hele proces kreeg het bedrijf advies van Nalios om alleen de tools te gebruiken die essentieel waren voor de ontwikkeling van het bedrijf. Deze aanpak voorkwam extra ontwikkelingskosten die niet noodzakelijk waren voor de activiteiten van het bedrijf.

En vandaag ?

Vandaag werken de meeste afdelingen van het bedrijf met de Odoo applicaties. Het team heeft de nieuwe tools snel onder de knie gekregen, ze zich eigen gemaakt en gemakkelijk aangepast om het aan hun eigen behoeften te voldoen. In de toekomst is het de bedoeling om de geïmplementeerde tools te blijven verrijken en bij te werken om zo te kunnen profiteren van de nieuwe functionaliteiten van Odoo. 

Resultaat : efficiënte tools en geautomatiseerde taken die de werknemers toelaten om zich te concentreren op de ontwikkeling van het bedrijf.

 
 

 

Bedrijf in dezelfde sector? Aarzel niet meer !