Optimaliseer het beheer van uw middelen

Met alle Odoo-applicaties kunt u de human resources van uw bedrijf van A tot Z beheren


Personeelsbeheer


Deel dankzij de applicatie 'Medewerkers' essentiële informatie met uw team, zoals de professionele informatie van hun collega's maar ook van hun afdeling.

Door uitgebreidere toegang te bieden, is alle informatie met betrekking tot werknemers op één plek toegankelijk: de manager, contracten of zelfs persoonlijke informatie, om zo informatie voor alle werknemers te centraliseren.

photography of people inside room during daytime
a laptop computer and mouse on a desk

Werving eenvoudig gemaakt


Publiceer uw aanbiedingen

Als u ook gebruik maakt van de website van Odoo, kunt u direct uw vacatures plaatsen en kandidaten uiteraard direct laten solliciteren.

Beheer uw sollicitatietrechters

Uw rekruteringsstroom kan variëren van afdeling tot afdeling. Geautomatiseerde communicatie ook. Met Odoo kunt u wervingsstappen per afdeling configureren, maar ook bepaalde geautomatiseerde e-mails.

Contracten verzenden en beheren

Dankzij de applicatie “salarisconfigurator” kunt u een link sturen naar de kandidaten van uw keuze, zodat zij zelf hun salarispakket kunnen configureren. Bepaal uw opties en uw jaarlijkse kosten, Odoo doet de rest!

Verlaat het beheer


Heeft u problemen met het bijhouden van het aantal nog beschikbare vakantiedagen voor uw medewerkers? Hebben ze geen zicht op hun resterende verlof? Zijn uw verloftoewijzings- en validatieprocessen omslachtig en inefficiënt?

Met Odoo beheert en wijst u het jaarlijkse verlof van al uw werknemers toe in slechts een paar klikken. Geef medewerkers toegang tot hun resterende verlofpot. Maak het goedkeuringsproces eenvoudiger en sneller.

Beoordeling en vaardigheden


Het is soms lastig om binnen uw bedrijf het juiste profiel te vinden voor een missie. Met Odoo kunt u nu de vaardigheden van uw medewerkers centraliseren en deze ontwikkelen.

Bovendien is het nu eenvoudig en toegankelijk om de herhaling van uw evaluaties te genereren om de goede ontwikkeling van uw personeel te garanderen.

Wagenpark


Beschikt uw bedrijf over een wagenpark? Wordt het lastig om de toeschrijvingen, de bijbehorende documenten of zelfs de verschillende facturen te beheren?

Met Odoo kunt u dit allemaal doen. In een eenvoudig en effectief overzicht vindt u alle informatie over uw voertuigen.

Autobeheer was nog nooit zo eenvoudig.


Onze consultants zijn experts in Odoo HR-management

Wij helpen onze klanten voortdurend bij het verbeteren van hun HR-afdeling. Dit zijn onder andere de voordelen die we voor hen zagen toen ze Odoo HR-functies gingen gebruiken.

  • Beheer hun wervingspijplijn met slechts een paar klikken
  • Enorme tijdsbesparing bij verlofbeheer
  • Een efficiënte stroom voor het beheren van onkostendeclaraties
  • Eenvoudig, snel en effectief vaardighedenbeheer waarmee u de juiste mensen op de juiste projecten kunt inzetten

Zij vertrouwen ons voor hun HR-management


Wil meer weten? Neem contact op met onze experts!

Thank You For Your Feedback

Our team will message you back as soon as possible.
In the meantime we invite you to visit our Site web.