Het beheer van uw bedrijf
is nog nooit zo eenvoudig geweest.

We helpen bedrijven hun administratieve taken te halveren dankzij Odoo, een reeks intuïtieve applicaties die al door miljoenen gebruikers over de hele wereld worden gebruikt.

► Ontdek onze casestudy's 

 
Onze Odoo-expertise tot uw dienst

odoo-visuals
Pour Entreprise

Voor bedrijven


Zit je urenlang achter je scherm facturen aan te maken, je voorraad te beheren in een Excelbestand of dezelfde informatie meerdere keren in te voeren in verschillende softwareprogramma's? 

Wil je zo snel mogelijk van deze taken af, zodat je je kunt concentreren op wat je bedrijf echt drijft

Wij begrijpen je perfect en onze jarenlange ervaring als Odoo-partner zal het verschil maken.

Ontdek onze oplossingen

Zij vertrouwen ons

Als Odoo-expert helpt Nalios je elke dag om van elk project een succes te maken, ongeacht je activiteitensector.Dankzij Odoo en Nalios zijn alle afdelingen van het bedrijf nu met elkaar verbonden en veel beter georganiseerd.

Sjoerd Smolenaers    Operationeel Manager


Odoo is een zeer efficiënt beheersysteem. Nalios vult dit aanbod perfect aan met een dienstverlening aan bedrijven. Een perfecte cocktail voor een gestructureerde kmo.

Jérôme Rueda 
Directeur 

Nalios, onze Odoo-partner, geeft ons duidelijk en snel advies om onze logistieke processen te verbeteren.

Louis Cordelette       Manager informatiesystemen 

Bekijk onze demo

en krijg toegang tot een vrijblijvende digitale audit

Heb je een project?

Laten we erover praten

Thank you for your message

Our team will get back to you shortly.


Ons team

Christophe Ricevuto

Christophe Ricevuto

Project manager en medeoprichter

Christophe begon in maart 2017 bij Odoo nv als Functional Consultant en werkte eerder in de IT-sector als Reporting Analyst en Web Developer. Als Odoo-consultant implementeerde hij al talrijke projecten voor internationale klanten in uiteenlopende sectoren. Hij werd ook Team Leader en Presales Coordinator.

Benjamin Gautier

Project manager en medeoprichter

Benjamin begon in 2014 bij Odoo nv als Functioneel Odoo Consultant, waarbij hij zich voornamelijk richtte op grote klanten en grote projecten. Vanaf versie 7 kwam hij in het Quickstart-team terecht. Dankzij zijn uitstekende functionele kennis heeft hij wereldwijd aan een groot aantal projecten gewerkt. Na enkele jaren is hij Team Leader geworden van het Quickstart-team en later ook Onboarding Coordinator.

Camille Cocquereaux

Bedrijfsanalist

Camille heeft een Master in Management Engineering (UCL). Zij begon haar carrière als logistiek medewerker in een Europees distributiecentrum van een internationaal bedrijf en werd later manager van haar afdeling. Hierdoor kon ze aan meerdere projecten werken, zoals de herziening en implementatie van nieuwe processen, het bewaken en analyseren van KPI's en de introductie van nieuwe producten. Ze startte bij Nalios als Odoo-consultant.

Emma Depret 

Bedrijfsanalist

Emma is afgestudeerd in Managementwetenschappen aan de UCL. Ze is gepassioneerd door start-ups en deed haar stage als website- en socialnetworkmanager in een jong bedrijf. Door deze ervaring wilde ze verderwerken in een sector waar ze bedrijven kan helpen hun leven te vereenvoudigen. Ze is bij Nalios begonnen als Odoo-consultant.

Pierre Locus

Leadontwikkelaar Odoo

Pierre heeft een passie voor alles wat met informatica te maken heeft en vooral voor het programmeren. Hij ontwikkelt sinds 2019 in Odoo en heeft al aan projecten gewerkt over de hele wereld. Hij leert graag van nieuwe ervaringen en heeft een voorliefde voor complexe projecten.

Thérèse Decleire

Bedrijfsanalist

Thérèse is afgestudeerd in Managementwetenschappen. Ze startte bij Nalios als bedrijfsanalist na een eerdere ervaring als Business Developer in een voedselproductiebedrijf dat zelf met Odoo werkte. Haar interesse in IT en in de efficiëntiewinst die Odoo aan bedrijven kan bijbrengen, motiveert haar elke dag om hen te helpen.

John Wéry

Bedrijfsanalist

John heeft altijd al een passie gehad voor digitale technologie. Aan het EPHEC behaalde hij een bachelordiploma in E-business. Tijdens zijn bacheloropleiding raakte hij vertrouwd met Odoo en ontwikkelde hij er een voorliefde voor. Hij verdiepte zijn kennis van het Belgische ERP door een stage als Odoo-bedrijfsanalist. De keuze lag dan ook voor de hand om toe te treden tot het Nalios-team om bedrijven te helpen hun beheer te optimaliseren.

Thomas Lelubre

Odoo-ontwikkelaar

Thomas is gefascineerd door de automatisering van taken en processen. Het is dan ook logisch dat hij zich tot de programmering heeft gewend. In die discipline kon hij zijn fantasie de vrije loop te laten. Hij begon met het maken van kleine automatiseringsscripts en eindigde met het creëren van complexere bots die grotere processen konden afhandelen zonder menselijke actie. Hij is een fan van algoritmes en puzzelspellen. De ontwikkelingsfilosofie van Odoo sprak hem aan. Nu kan hij als ontwikkelaar bij Nalios zijn creativiteit de vrije loop laten in de software.

Olivier Goblet

Business Analist

Olivier is aan de UCL afgestudeerd in Management Engineering. Door zijn jarenlange ervaring in de farmaceutische sector en vervolgens in de productie van medische apparatuur kon hij zich ontwikkelen in verschillende functies zoals projectbeheer, voortdurende verbetering en planning. Hij zocht een nieuwe uitdaging en wilde de manier van werken in bedrijven vergemakkelijken. Het perfecte profiel voor een Odoo-consultant bij Nalios.

Clément Masse

Odoo-ontwikkelaar

Clément heeft een diploma Computer Science & Systems met een focus op telecommunicatie en netwerken optie ontwikkeling van de Hogeschool van Henegouwen. Al tijdens zijn eerste stage wilde hij de administratieve taken van bedrijven vergemakkelijken, aangezien hij een voorraadbeheersysteem voor het CHU Mont-Godinne creëerde. Als Odoo-ontwikkelaar wil hij nog bijleren en bedrijven helpen hun dagelijks administratief beheer te vergemakkelijken.

Corentin Demoulin

Bedrijfsanalist

Corentin heeft een master in Managementwetenschappen en een specialisatie in ondernemerschap aan de UCL. Tijdens deze specialisatie ontdekte hij zijn interesse in de ondernemerswereld en greep hij de kans om zijn eerste project op te starten. Deze ervaring motiveerde hem om zijn professionele carrière bij een jonge en dynamische structuur te beginnen. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij bij Nalios aan de slag ging als Odoo-bedrijfsanalist.

Morianne Salmon

HR-verantwoordelijke 

Morianne heeft een Master in Arbeidswetenschappen aan de ULB. Zij begon haar carrière in werving en selectie, en werd daarna loopbaanmanager in de advieswereld. Morianne laat zich in haar activiteiten leiden door haar focus op de ondersteuning van werknemers en een filosofie van oplossingen. Ze besloot bij Nalios aan de slag te gaan als HR Manager om HR-zaken over te nemen en haar vaardigheden meer in het algemeen te ontwikkelen.

Camille Demolder

Directrice Nalios Vlaanderen

Camille is in 2019 bij Odoo nv begonnen als functioneel consultant. Dankzij haar goede functionele kennis en leadership werd ze al snel coach en teamleider in het Quickstart-team. Als Nederlandstalige heeft zij in Vlaanderen en Nederland talrijke projecten in uiteenlopende sectoren geïmplementeerd. Op dit moment is ze bij Nalios directrice van het kantoor in Vlaanderen.

Louis van Weddingen

Bedrijfsanalist 

Louis is afgestudeerd in Business Management. Hij is nieuwsgierig van aard en heeft altijd al graag achterhaald hoe zaken werken en hoe ze geoptimaliseerd kunnen worden. Tijdens zijn masterstage werd hij zich bewust van het belang en de voordelen van managementsoftware voor bedrijven. Hij is gretig om bedrijven te helpen hun dagelijks leven te optimaliseren en te vergemakkelijken en kwam zo bij het Nalios-team terecht als bedrijfsanalist.

10 jaar ervaring

in de integratie van Odoo-projecten

80+ uitgevoerde projecten

Bewezen methodologie

Persoonlijke begeleiding

en op maat