Wat is een Odoo Partner?

Een Odoo-partner is een bedrijf dat samenwerkt met Odoo om implementatiediensten, aanpassingen, ondersteuning en adviesdiensten te bieden met betrekking tot de ERP-software. Partners hebben speciale toegang tot de middelen en tools van Odoo om hun klanten beter te kunnen begeleiden.

Ontdek Odoo !

Voorwaarden om Odoo Partner te worden :

Om Odoo-partner te worden, moet een bedrijf aan bepaalde door Odoo gedefinieerde criteria voldoen, zoals het aantonen van expertise in de implementatie van Odoo, het hebben van een gecertificeerd team, het leveren van kwaliteitsondersteuning, het volgen van Odoo-trainingen, enzovoort...

Verschillende soorten Odoo Partners

Odoo biedt verschillende niveaus van partnerschap, waaronder :


Gold Partner

Een toonaangevende partner met geavanceerde expertise en uitgebreide ervaring in de implementatie van Odoo.


Silver Partner

Met een sterke expertise en ervaring in de implementatie van Odoo


Ready Partner

Beginnend niveau partner met basiskennis van Odoo

Geschiedenis van Nalios

Nalios is gestart in oktober 2020 en werd vanaf die datum meteen Odoo Gold-partner. Dankzij ons engagement en onze expertise zijn we snel vooruitgegaan en werden we in november 2021 Odoo Gold-partner, wat getuigt van onze groei en de ontwikkeling van onze expertise op het gebied van ERP.

Nalios als Odoo Gold Partner

Nalios is trots om een Gold Partner van Odoo te zijn, wat getuigt van ons engagement voor excellentie en onze geavanceerde expertise in de implementatie van Odoo.

Ons team heeft verschillende gecertificeerde Odoo-leden, en al onze leden worden getraind om het excellentieniveau te bereiken dat door Nalios wordt opgelegd.

Met meer dan 150 geïmplementeerde projecten en meer dan 1700 tevreden gebruikers hebben we onze capaciteit aangetoond om succesvolle Odoo-oplossingen te leveren in diverse bedrijfssectoren.

Ontdek onze oplossingen 

Meer dan 150 succesvol geïmplementeerde projecten door Nalios.

Laten we samen uw succes versnellen en uw bedrijf vooruit helpen in zijn digitale transformatie.