Je voorraad in alle eenvoud

Ontdek hoe het voorraadbeheer met Odoo je dagelijks leven gemakkelijker maakt.

Ontvangsten en leveringen

Een goed logistiek beheer begint met het beheer van ontvangsten en leveringen. Met Odoo kun je leveringsdata, transportmiddelen of zelfs het beheer van retouren beheren. 

Magazijnen en locaties

Met Odoo kan je meerdere fysieke magazijnen beheren binnen één bedrijf, net als meerdere locaties binnen die magazijnen.

Interne transfers

Omdat het niet voldoende is om efficiënt te leveren en te ontvangen om een goed voorraadbeheer te hebben, is het ook belangrijk om de interne goederenbewegingen effectief te beheersen.

Ontdek geavanceerde logistieke functies

Push & Pull-routes

Met de ‘push en pull’-regels van Odoo kun je bewegingen na activiteiten of voorafgaand aan een andere activiteiten genereren.  

Dit is met name handig wanneer je producten moet voorbereiden vóór een productie of wanneer je ze na de productie naar een specifieke locatie moet brengen. 


Opslagstrategieën

Maak het leven van je operatoren gemakkelijker door hen met Odoo te laten weten waar ze de goederen moeten opslaan.  

Met deze eenvoudige en effectieve configuratie bespaar je kostbare tijd en ben je in staat om doeltreffende opslagstrategieën te implementeren.

Traceerbaarheid

Droom je van een systeem waarmee je over een volledige en gemakkelijke traceerbaarheid beschikt? Met het traceerbaarheidssysteem van Odoo kun je in een paar klikken achterhalen waar de grondstoffen vandaan komen om een afgewerkt product te produceren.

Andersom kun je met Odoo gemakkelijk alle klanten identificeren waaraan je een bepaald lot van een product hebt geleverd.   

Zeer nuttig dus in sectoren zoals de productie van bederfelijke producten of bij de vervaardiging en reparatie van informatica-apparatuur.  

Barcode

Met de Barcode-app kunnen operatoren al hun handelingen beheren zonder iets handmatig te hoeven invoeren. Ze kunnen producten, lotnummers, verpakkingen, locaties scannen. 

Een echte tijdsbesparing in de activiteiten.

Planning

Al je activiteiten kunnen worden gepland: productie, transfers, ontvangsten, leveringen. Bovendien kan je ze met Odoo aan je operatoren toewijzen.

Automatische aanvullingen

Het is niet langer nodig om naar je magazijn te gaan en het aantal producten te tellen dat aangevuld moet worden, of het nu gaat om een aankoop, een transfer of een productie. Met aanvulopdrachten kan je beslissen wanneer en hoe je wilt aanvullen, op basis van geplande datums van andere voorraadbewegingen. 

Hierdoor heb je altijd de benodigde producten op de juiste plek in voorraad. 

We begeleiden je bij elke stap

Onze prioriteit is dat je zeflstandig kunt werken met Odoo. We leiden je op en adviseren je op alle gebieden.

Dankzij talrijke implementaties in de logistieke sector hebben we in dit gebied een uitstekende expertise opgebouwd en beheersen we alle aspecten van de Odoo Voorraad app.

Deze concepten en functionaliteiten zijn geïmplementeerd in verschillende sectoren: voedselproductie (waarvoor om juridische redenen een nauwgezette monitoring van grondstoffen en afgewerkte producten vereist is), textielproductie op maat (waarvoor een nauwkeurig beheer van de gebruikte hoeveelheden vereist is), of de aankoop en wederverkoop van bouwmachines.

Zij vertrouwen ons hun logistiek toe


Perfect geïntegreerd met andere applicaties

Sales

Versturen van offertes, die omzetten naar bestellingen en de levering van de producten in een paar klikken.

Meer weten

Productie

Beheer je productieflows en kitproducten via deze Odoo-applicatie. 

Meer weten  

Wil je meer weten?
Neem contact op

Thank You For Your Feedback

Our team will message you back as soon as possible.
In the meantime we invite you to visit our Site web.