Optimaliseer het beheer van je resources

Met de Odoo-applicaties kan je jouw personeel van a tot z beheren binnen je bedrijf

Personeelsbeheer


Met de applicatie Werknemers kan je essentiële informatie delen met je team zoals professionele informatie over hun collega's maar ook hun afdeling.

Door een uitgebreide toegang te geven, is alle informatie over de werknemers op één plaats beschikbaar: de manager, de contracten of ook hun persoonlijke informatie. De informatie over alle werknemers is nu gecentraliseerd.

people doing office works

Eenvoudige rekrutering


Publiceer je vacatures

Indien je de Odoo-website gebruikt, kan je jouw vacatures op de website publiceren en kunnen kandidaten rechtstreeks en gemakkelijk solliciteren.

Beheer je sollicitaties

Zowel je aanwervingsstroom als je geautomatiseerde communicatie kan per afdeling verschillen. Met Odoo kan je jouw aanwervingsstappen per afdeling instellen, maar ook een aantal geautomatiseerde e-mails.

Contracten verzenden en beheren

Dankzij de applicatie 'salarisconfigurator' kan je een link doorsturen naar de kandidaten zodat zij hun eigen salarispakket kunnen samenstellen. Bepaal je opties en je jaarlijkse kosten, Odoo zorgt voor de rest. 

Vakantiebeheer


Vous avez du mal à maintenir le nombre de jours de congés encore disponibles pour vos collaborateurs ? Ceux-ci n'ont pas de visibilité sur leurs congés restants ? Vos processus d'allocation de congés et de validation sont lourds et inefficaces ?

Met Odoo beheer en wijs je in een paar klikken het jaarlijkse vakantie van al je werknemers toe. Geef je werknemers toegang om hun resterende vakantiedagen te kunnen raadplegen. Maak het goedkeuringsproces gemakkelijker en sneller. 

Beoordeling en vaardigheden


Het is soms moeilijk om binnen je bedrijf het juiste profiel te vinden voor een opdracht. Met Odoo kan je nu de vaardigheden van je medewerkers centraliseren en hen helpen evolueren.

Bovendien is het genereren van terugkerende evaluaties voor een goede ontwikkeling van je personeel vorrtaan eenvoudig en toegankelijk.

Wagenpark


Heeft je bedrijf een wagenpark? Wordt het moeilijk om de toewijzingen, de bijbehorende documenten of de verschillende facturen te beheren?

Odoo maakt het allemaal mogelijk. In één eenvoudig en efficiënt overzicht vindt je alle informatie over je voertuigen.

Autobeheer is nog nooit zo eenvoudig geweest.


Onze consultants zijn experts in het Odoo-HR-beheer

Wij helpen onze klanten voortdurend om hun HR-afdeling te verbeteren. Dit zijn de voordelen die we voor hen hebben vastgesteld toen ze met de Odoo-HR-functies zijn beginnen werken:

  • Beheer van hun rekruteringspijplijn in een paar klikken
  • Een enorme tijdsbesparing in het beheer van vakantiedagen
  • Een efficiënte workflow voor het beheer van onkostennota's
  • Een eenvoudig, snel en efficiënt talentenbeheer om de juiste mensen op de juiste projecten te plaatsen

Wil je  ook tijd besparen op deze taken en meer tijd investeren in je activiteiten?

Aarzel dus niet en neem contact met ons op!

Zij vertrouwen ons hun HR-beheer toe


Wil je meer weten? 
Neem contact op

Thank You For Your Feedback

Our team will message you back as soon as possible.
In the meantime we invite you to visit our Site web.