Notre équipe

La force de Nalios provient avant tout de son équipe. 

Viens la découvrir !

Christophe Ricevuto

Projectmanager &medeoprichter

Christophe begon in maart 2017 bij Odoo nv als Functional Consultant en werkte eerder in de IT-sector als Reporting Analyst en Web Developer. Als Odoo-consultant implementeerde hij al talrijke projecten voor internationale klanten in uiteenlopende sectoren. Hij werd ook Team Leader en Presales Coordinator.

Benjamin Gautier

Projectmanager & medeopritchter

Benjamin begon in 2014 bij Odoo nv als Functioneel Odoo Consultant, waarbij hij zich voornamelijk richtte op grote klanten en grote projecten. Vanaf versie 7 kwam hij in het Quickstart-team terecht. Dankzij zijn uitstekende functionele kennis heeft hij wereldwijd aan een groot aantal projecten gewerkt. Na enkele jaren is hij Team Leader geworden van het Quickstart-team en later ook Onboarding Coordinator.


Camille Cocquereaux

Business Analyst

Camille heeft een Master in Management Engineering (UCL). Zij begon haar carrière als logistiek medewerker in een Europees distributiecentrum van een internationaal bedrijf en werd later manager van haar afdeling. Hierdoor kon ze aan meerdere projecten werken, zoals de herziening en implementatie van nieuwe processen, het bewaken en analyseren van KPI's en de introductie van nieuwe producten. Ze startte bij Nalios als Odoo-consultant.


Emma Depret

Business Analyst

Emma is afgestudeerd in Managementwetenschappen aan de UCL. Ze is gepassioneerd door start-ups en deed haar stage als website- en socialnetworkmanager in een jong bedrijf. Door deze ervaring wilde ze verderwerken in een sector waar ze bedrijven kan helpen hun leven te vereenvoudigen. Ze is bij Nalios begonnen als Odoo-consultant.


Pierre Locus

Lead Odoo-ontwikkelaar

Pierre heeft een passie voor alles wat met informatica te maken heeft en vooral voor het programmeren. Bij Odoo doet hij sinds 2019 aan ontwikkeling. Hij kon aan projecten over de hele wereld te werken. Hij leert graag van nieuwe ervaringen en heeft een voorliefde voor complexe projecten.


Thérèse Decleire

Business Analyst

Thérèse is afgestudeerd in Managementwetenschappen. Ze startte bij Nalios als bedrijfsanalist na een eerdere ervaring als Business Developer in een voedselproductiebedrijf dat zelf met Odoo werkte. Haar interesse in IT en in de efficiëntiewinst die Odoo aan bedrijven kan bijbrengen, motiveert haar elke dag om hen te helpen.


John Wéry

Business Analyst

John heeft altijd al een passie gehad voor digitale technologie. Aan het EPHEC behaalde hij een bachelordiploma in E-business. Tijdens zijn bacheloropleiding raakte hij vertrouwd met Odoo en ontwikkelde hij er een voorliefde voor. Hij verdiepte zijn kennis van het Belgische ERP door een stage als Odoo-bedrijfsanalist. De keuze lag dan ook voor de hand om toe te treden tot het Nalios-team om bedrijven te helpen hun beheer te optimaliseren.

Clément Masse

Odoo-ontwikkelaar

Clément heeft een diploma Computer Science & Systems met een focus op telecommunicatie en netwerken optie ontwikkeling van de Hogeschool van Henegouwen. Al tijdens zijn eerste stage wilde hij de administratieve taken van bedrijven vergemakkelijken, aangezien hij een voorraadbeheersysteem voor het CHU Mont-Godinne creëerde. Als Odoo-ontwikkelaar wil hij nog bijleren en bedrijven helpen hun dagelijks administratief beheer te vergemakkelijken.​

Corentin Demoulin    

Business Analyst

Corentin heeft een master in Managementwetenschappen en een specialisatie in ondernemerschap aan de UCL. Tijdens deze specialisatie ontdekte hij zijn interesse in de ondernemerswereld en greep hij de kans om zijn eerste project op te starten. Deze ervaring motiveerde hem om zijn professionele carrière bij een jonge en dynamische structuur te beginnen. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij bij Nalios aan de slag ging als Odoo-bedrijfsanalist.​


Morianne Salmon    

HR-verantwoordelijke

Morianne heeft een Master in Arbeidswetenschappen aan de ULB. Zij begon haar carrière in werving en selectie, en werd daarna loopbaanmanager in de advieswereld. Morianne laat zich in haar activiteiten leiden door haar focus op de ondersteuning van werknemers en een filosofie van oplossingen. Ze besloot bij Nalios aan de slag te gaan als HR Manager om HR-zaken over te nemen en haar vaardigheden meer in het algemeen te ontwikkelen.


Camille Demolder

Directrice Nalios Vlaanderen

Camille is in 2019 bij Odoo nv begonnen als functioneel consultant. Dankzij haar goede functionele kennis en leadership werd ze al snel coach en teamleider in het Quickstart-team. Als Nederlandstalige heeft zij in Vlaanderen en Nederland talrijke projecten in uiteenlopende sectoren geïmplementeerd. Op dit moment is ze bij Nalios directrice van het kantoor in Vlaanderen.

Louis van Weddingen

Business Analyst 

Louis is afgestudeerd in Business Management. Hij is nieuwsgierig van aard en heeft altijd al graag achterhaald hoe zaken werken en hoe ze geoptimaliseerd kunnen worden. Tijdens zijn masterstage werd hij zich bewust van het belang en de voordelen van managementsoftware voor bedrijven. Hij is gretig om bedrijven te helpen hun dagelijks leven te optimaliseren en te vergemakkelijken en kwam zo bij het Nalios-team terecht als bedrijfsanalist.

Anouck Lambert

Business Analyst 


 Anouck est diplômée en Traduction et Interprétation, ainsi qu’en Genre et Diversité. Elle a démarré sa carrière en tant que cheffe de projet dans une agence de traduction, et a ensuite occupé plusieurs fonctions au sein d’une entreprise d’e-learning (Implementation Manager, Customer Success Enablement Manager, Support Manager). Convaincue par l’automatisation et l’optimisation des flux en entreprise, et persuadée qu’une bonne gestion passe par une bonne communication entre départements, elle a rejoint Nalios dans le rôle de Business Analyst pour transformer vos projets en success stories.  

Louis Delarbre

Odoo-ontwikkelaar 

Louis a toujours été intéressé par l’informatique. Au cours des ses expériences dans divers secteurs, il a pris goût au développement et plus particulièrement à Odoo et ses différentes technologies. 
Vouloir intégrer Nalios afin de pouvoir aider les entreprises était donc une certitude pour lui. 

Wil je deel uitmaken van dit Dream Team ? 

Hier gebeurt het ! 

Onze vacatures